Marosi Panni
Fiktív jelenet karácsony idején
Vásárlásoddal támogatsz is!
Ha megvásárolod az alkotás reprintjét, vagy az aukción megszerzed az eredeti művet, azzal Te is hozzájárulsz egy nemes célhoz! Az eladásokból befolyó összegből a mű alkotója által meghatározott jótékony célt támogatjuk.
Az alkotó által támogatott ügy:
Képeslap
Aukción vásárolható meg. Kikiáltási ár:
Sorszámozott, szignózott reprodukció
0 Ft
Elérhetőség: Kérjük válassz az elérhető változatok közül
*
Háttér
Keret

Válassz stílust!

A karácsony számomra egy viszonylag nyugodt időszak. Nem stresszelek ajándékozáson és a főzésen sem. Persze néha van kedvem készülni az ünnepekre, de nincsen semmiféle elvárás a környezetemtől. Fontosabb a családdal és barátokkal együtt eltöltött idő. Beszélgetünk, zenét hallgatunk, eszünk-iszunk.

A festmény létrehozásánál egy idealizált térbe helyeztem el olyan személyes és fiktív tárgyakat, amelyek a karácsonyi időszak emlékeit idézik meg számomra.

Marosi Panni
Fiktív jelenet karácsony idején, 2022
olaj / vászon
70 cm x 100 cm

2020-ban diplomáztam festőművészként, Pécsen. Budapestre visszaköltözve a Nyolcésfél Inspirációs Övezetben találtam rá a közegre és a helyre, ahol alkotni szeretek.

Számos csoportos kiállításon, art fairen, aukción, művésztelepen és egy külföldi rezidencia programban vettem részt az elmúlt két évben. 2021-ben Pál Fanni divattervezővel létrehoztuk a das fanni x Marosi Panni kimonó kollekciót. Idén októberben pedig az Ady25 Galériában megrendezésre került az INNER SPACES című első egyéni kiállításom.

Alkotói munkám fókuszában jelenleg a képzeletben keletkező belső intim terek és azok részleteinek vizuális ábrázolása áll.

Kompozícióim az álmok működési mechanizmusához hasonlóan jönnek létre. A perspektíva szabályait felforgatva teszek kísérletet arra, hogy olyan, szürreális világot hozzak létre, amiben a személyes életemből megidézett emlékfoszlányok egyszerre képesek jelen lenni. A csendélet és az enteriőr klasszikus műfajain belül keresek új megoldásokat.