Sibitka Anna
House Tour 28. - Christmas Edition
Vásárlásoddal támogatsz is!
Ha megvásárolod az alkotás reprintjét, vagy az aukción megszerzed az eredeti művet, azzal Te is hozzájárulsz egy nemes célhoz! Az eladásokból befolyó összegből a mű alkotója által meghatározott jótékony célt támogatjuk.
Az alkotó által támogatott ügy:
Képeslap
Aukción vásárolható meg. Kikiáltási ár:
Sorszámozott, szignózott reprodukció
0 Ft
Elérhetőség: Kérjük válassz az elérhető változatok közül
*
Háttér
Keret

Válassz stílust!

Mindig is  nagyon szerettem az Adventet, főleg a csoki kalendáriumok miatt, amit természetesen a mai napig megkövetelek. De amióta kijött az Ikea is a saját kalendáriumával, még nagyobb izgalommal várom az Adventet és azt, hogy végre megtudjam mennyi pénz van az ajándékkártyán.

Alkotásomon a kedvenc témaköröm, egy fürdőszoba látható, amit felöltöztettem ünnepi hangulatba. Ez a fürdőszoba egy igazi megszállott karácsonyimádó emberhez tartozik, aki még a wc-be akasztható illatosító golyókat is újraértelmezte ünnepi hangulatban.

A karácsony az egyik kedvenc ünnepem, mint sokan másoknak. A legjobb az a december 24-e, amikor átjönnek a nagyszüleimék és Anyukám csupa isteni finomat főz és a Mamák is hoznak rengeteg finom sütit, amit aztán napokig ehetek reggelire, ami számomra egy óriási boldogság, mert nagyon édesszájú vagyok.

Sibitka Anna
House Tour 28. - Christmas Edition, 2022
akril, filc / vászon
70 cm x 100 cm

Divattervezőként végeztem a Mod Art-on (2020), de mellette mindig foglalkoztatott a képzőművészet, azon belül is a festészet, amit autodidakta módon sajátítottam el.

Nagy hatással van rám az impresszionizmus korszaka, sokszor merítem belőle a színvilágomat, ami hasonlóan vidám, kedves és jó hangulatot sugároz a nézőnek. Tehát alapvetőleg a festészetben a színek dekorativitása és harmóniája az, ami foglalkoztat.

Festményeimben szeretem ötvözni a szocialista korszak formáit a modern, kicsit negédes színvilággal, ezáltal megfosztom a szocreál hangulatától és keretek közé szorított érzetétől. A szocializmus az elnyomásban kialakult modern hangulatú design miatt fogott meg, amit még izgalmasabbá tesz számomra a sosem ismert érzés, a benne élés.

Munkáimat az erős vonalak, kontrasztok és a geometrikus, letisztult formavilág jellemzi. Ami eredeztethető a modernizmusból, a korszak iránti érdeklődésemből és a redukció iránti vágyamból.