Labrosse Dániel
The Incident at the Christmas Party / Az incidens a karácsonyi bulin
Vásárlásoddal támogatsz is!
Ha megvásárolod az alkotás reprintjét, vagy az aukción megszerzed az eredeti művet, azzal Te is hozzájárulsz egy nemes célhoz! Az eladásokból befolyó összegből a mű alkotója által meghatározott jótékony célt támogatjuk.
Az alkotó által támogatott ügy:
Képeslap
Aukción vásárolható meg. Kikiáltási ár:
Sorszámozott, szignózott reprodukció
0 Ft
Elérhetőség: Kérjük válassz az elérhető változatok közül
*
Háttér
Keret

Válassz stílust!

Az én karácsonyaim mindig nagyon eklektikusak. A feleségemmel Budapesten élünk, viszont anyukám és a nevelőapám Skóciában lakik, a feleségem szülei Amerikában, a nagyszüleim és a többi rokonom pedig Magyarországon, emiatt évente váltogatjuk, hogy éppen hol és kivel töltjük a karácsonyt.

Mindenkinek kicsit mások a szokásai, mindenki másképp ünnepel, de mindig az együttlét a legfontosabb. Mindketten félretesszük a munkát és csak a szeretteinkkel foglalkozunk, emlékeket idézünk fel, borozunk és sztorizgatunk. Idén Amerikába fogunk utazni, szóval a bőröndjeink tele vannak pakolva szaloncukorral és paprikával.

Az én képemen az ünnep körüli kaotikus érzelmi kavalkádot ábrázoltam: egy karácsonyi buli résztvevőit láthatjuk akik az ajándékosztás előtt csodálják a különböző színes fadíszeket. Mindenkinek mást jelent a karácsony, van aki örül, hogy együtt lehet a szeretteivel, van aki legszívesebben otthon lenne egyedül.

Labrosse Dániel
The Incident at the Christmas Party / Az incidens a karácsonyi bulin, 2022
akril, tinta / vászon
70 cm x 100 cm