Borsándi Balázs
Pleasure
Vásárlásoddal támogatsz is!
Ha megvásárolod az alkotás reprintjét, vagy az aukción megszerzed az eredeti művet, azzal Te is hozzájárulsz egy nemes célhoz! Az eladásokból befolyó összegből a mű alkotója által meghatározott jótékony célt támogatjuk.
Az alkotó által támogatott ügy:
Képeslap
Aukción vásárolható meg. Kikiáltási ár:
Sorszámozott, szignózott reprodukció
0 Ft
Elérhetőség: Kérjük válassz az elérhető változatok közül
*
Háttér
Keret

Válassz stílust!

Erős, tiszta színek képeznek harmóniákat, a festékrétegek egymáson átszűrődve érik el a graffiti-szerű felhatást. Így ez a festmény, mint mi magunk, az egymásra rakodó rétegekből épül, és éri el a beteljesedést, a boldogságot. 

Mit jelent számomra az Advent? Egy kis megnyugvást, lassulást. De egyben ez az egyik legpörgősebb időszak is nálunk.

Amióta gyermekem van, családommal újra megélhetjük gyermekkori csodáinkat is, kislányom elképesztő lelkesedésétől hajtva a december egy véget nem érő közös ünneplést is hoz magával, ilyenkor folyamatosan együtt vagyunk, vendégeskedünk, készülünk, örülünk.

A karácsonyi dalok playlistjét azért novemberben még nem engedtük be a lakásba, de csak napok kérdése, és beindul a véget nem érő Last Christmas és a Wish You a Merry.

Személyes gondolata karácsony kapcsán: Ha mi már megtaláltuk a boldogságot, egy kicsit nézzünk körbe, egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk környezetünkben is.

Borsándi Balázs
Pleasure, 2022
akril / vászon
70 cm x 100 cm

Felnőtt fejjel kezdtem el foglalkozni komolyabban a festészettel, lassan egy évtizede a Resident Art Budapest kortárs művészeti ügynökséggel együttműködve számos egyéni és csoportos kiállításon, aukción vettem részt.

Képeimen gyakran az éjszakai élet, a kocsmák atmoszférája jelenik meg visszatérő témaként, elrejtett részleteivel, érzelmeivel együtt.

A budapesti underground művészvilágba közel tizenöt éve csöppentem bele a Sirály, a Roham és a GMK pultjai mögött, ahol barátságokat kötöttem többek között Bánki Ákossal, Vetlényi Zsolttal, Szöllősi Gézával, Stark Attilával, Menyussal, Pirossal. Nagy hatással voltak rám az említett művészek.